Det här med startups verkar ju skoj

Sedan ett par månader tillbaka har jag jobbat på en startup-idé tillsammans med Annika Lidne. Jag har ganska nyligen börjat koda på lösningen, som jag bygger i Django. Det är mitt första projekt i Python och Django, och varje kodrad är resultatet av ett flertal googlingar. I love it. Som en extra uppmuntran vann vi en tävling anordnad av advokatbyrån Wistrand, kallad Startup Star.

När jag sa upp mig från Creuna för ett och ett halv år sedan så var det för att starta en enskild firma. Jag trivs väldigt bra med att vara fri och självständig. Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan om när jag ska börja anställa folk och jag förstår sällan varför den frågan kommer. Upplevelsen att vara fri och att inte behöva ta hänsyn till någon annan står ju i direkt motsats till att ha anställda som man är ansvarig för. Om jag trivs med den ena, varför i hela friden skulle jag vilja ha det andra?

Hur som helst, nu står jag ändå snart i begrepp att starta ett företag tillsammans med en partner, och vem vet? Kanske följer det anställda på det. Det heter ju att man ska aldrig säga aldrig. Men det tycker jag visst man kan göra. Det är väl bara att ändra sig sen.

One thought on “Det här med startups verkar ju skoj

  1. Pingback: Hackernytt | Om startups och allt som hör till. På svenska. | Det Här Med Startups Verkar Ju Skoj

Comments are closed.