Skomakarns barn

Jag har varit sjuk i några dagar och under tiden passat på att bygga om den här siten. Igen. Det är tredje eller fjärde gången sedan jag satte upp den förra året. Det måste få ett slut. Varje gång jag bygger om den så är jag nöjd i ungefär 3 dagar och sedan tycker jag att den ser ut som crap. Skomakar’ns barn, säger jag urskuldande när jag ska visa upp den för någon. Jag jobbar så mycket med andras siter att jag har inte tid med min egen…

Det är visserligen ingen lögn. Den här våren har det blivit en smula för många timmar inklämda per vecka. Det är inte lätt att planera så att beläggningen med projekt är jämn under en längre tid, men jag lär mig hela tiden. Jag har ju bara frilansat i knappt ett år.

Poängen med att bygga om siten den här gången är att samla allt på ett ställe. Jag har ganska länge tänkte på den här bloggen som enbart privat, och skild från mitt företags site. Men var är det för fördelar med det? Jag är ju mitt företag. När du anlitar mina tjänster så anlitar du mig, personligen. Jag har ingen publik persona som måste hållas privat så att jag inte blir nersprungen på stan av glada eller arga fans, jag är bara jag. Så här är den. En ny site, som jag hoppas ska hålla ett tag.

(En del sidor är fortfarande tomma, men jag jobbar på det. Se det som en beta.)