Tack, Creuna.

Sedan den 1 september i år har jag varit tjänstledig från mitt jobb som utvecklare på Creuna. Hur roligt och skönt ett jobb eller ställe än är så tröttnar man ibland. Efter fyra och ett halvt år var jag i behov av omväxling. Jag bad om tjänsledigt för att få en paus, gå en kurs i interaktionsdesign och jobba på ett par mindre projekt. I 5 månader skulle jag vara borta, och sen komma tillbaka till Creuna.

Variationen, de fria tiderna och allt nytt jag har lärt mig har gett mersmak. Ett större uppdrag ramlade in för ett tag sedan och jag bestämde mig för att lämna min trygga anställning och börja frilansa på heltid. Beslutet föregicks av en hel del vånda, men det känns rätt på alla sätt och för ett par veckor sedan så sa jag upp mig.

I eftermiddags gästade jag ett techmöte på Creuna och blev avtackad av alla fina techisar. Jag fick en ny kompis; en stor gummianka som ska bo på mitt skrivbord. Av Lars Blåsjö fick jag lära mig vad rubberducking betyder. Det är när du berättar om ett problem för någon och samtidigt kommer på lösningen själv. I avsaknad av techisar i närheten så kan det hända att grannarna hädanefter får se mig prata med en stor gul ank-lampa.

Nu sitter jag och lyssnar på en Spotify-lista som mina numera före detta kollegor har gjort till mig. Jag har en massa kärlek alla fina människor på Creuna, men nu är det dags för något nytt. Det är härligt och samtidigt skrämmande att stå på egna ben, men jag älskar mitt nya liv!

One thought on “Tack, Creuna.

  1. Fredrik Bergqvist
    18 December 2010 at 00:43

    Eftersom jag är pappaledig så får jag väl hälsa dig lycka till här!
    Lycka till! 🙂

Comments are closed.