Utvärdering 1: Moves

Sen jag började ta hand om en hund så har jag börjat gå ganska mycket, så klart. Jag tänkte att jag kunde passa på att testa lite olika appar för att mäta hur långt jag går, hur många steg mm. 10 000 steg om dan ska ju målet vara, har jag hört.

Jag börjar med Moves, som jag har använt i några dagar. Den visar en slags tidslinje för varje dag, under vilka tider du sitter stilla och när du rör dig. Fördelen med den är att du inte behöver tänka så mycket på den. Det är inte en extra pryl som du måste ta med dig dig ut, utan finns redan i en pryl som du förmodligen redan bär med dig 90% av dagens vakna timmar. Den drar lite extra på batteriet, i och med att GPS:en går på så fort man rör sig, men inte alls så mycket som jag trodde.

Skärmdump från Moves 1

Skärmdump från Moves 1

Skärmdump från Moves 2

Skärmdump från Moves 2

Utvärdering 2: Walk Watch

#007

One thought on “Utvärdering 1: Moves

  1. Pingback: Utvärdering 2: Walk Watch | Angelika Olsson

Comments are closed.